Przepisy Zupa z kolendry

Składniki

1 l rosołu z kostki lub z warzyw

1 szkl. posiekanej kolendry

2 ząbki czosnku

1 cebula

garść orzechów nerkowca

2 łyżki masła

2 łyżki śmietany

sos sojowy do smaku

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Listki kolendry umyj i posiekaj. Następnie zalej je gorącym rosołem. Cebulkę, czosnek drobno posiekaj, orzechy pokrusz i podsmaż wszystko razem na maśle. Do wywaru z kolendrą dodaj warzywa podsmażone na patelni i wszystko zmiksuj. Następnie przelej do garnka, dopraw do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym i całość podgrzej. Zupę podawaj ze śmietaną i grzankami.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4