Przepisy Zupa miso z grzybami shitake

Składniki

100 g sera tofu

100 g grzybów shitake

1 duża marchewka

1 mała pietruszka

1/2 selera

1 por

1/2 białej rzodkwi

2 łyżki pasty miso

Opis

Marchew, pietruszkę, selera i rzodkiew umyj, obierz i pokrój na kawałki. Pora umyj i posiekaj w plastry. Grzyby umyj i odetnij końcówki nóżek. Przygotowane warzywa i grzyby zalej 1 litrem wrzątku i gotuj przez 50 minut. Następnie odcedź warzywa (nie będa już potrzebne) oraz grzyby, a do wywaru dodaj pastę miso. Tofu pokrój w kostkę, nałóż do miseczek i zalej wywarem z miso. Dodaj ugotowane grzyby.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 10.10-16.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4