Przepisy Ziołowe ziemniaczki zapiekane w folii
Składniki
800 g ziemniaków
2 l wody
przyprawy: sól, zioła prowansalskie
Opis

Ziemniaki lekko podgotuj w łupinach w osolonej wodzie (gotuj ok. 10 min). Następnie każdy ziemniak nakrój wzdłuż do połowy, posyp ziołami prowansalskimi i każdy z osobna zawiń w folię aluminiową. Opiekaj na grillu przez około 20 min. Ziemniaki możesz podawać z masełkiem ziołowym.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
150 min.
Dania główne
2 miesiące temu
45 min.
Zupy
2 miesiące temu
90 min.
Desery
2 miesiące temu
75 min.
Desery
2 miesiące temu
85 min.
Zupy