Wrapy z szynką, awokado i serkiem śmietankowym
Składniki
2 gotowe placki wrapy
4 plastry szynki prosciutto
100 g serka śmietankowego
4 liście sałaty rzymskiej lub masłowej
1 awokado
sok z 1/2 limonki
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Placek posmaruj serkiem, dodaj umyte i osuszone liście sałaty, na nich połóż po dwa plastry szynki. Awokado przekrój na pół, obierz i pokrój w kostkę. Następnie przełóż do miseczki i skrop limonką, wymieszaj. Awokado przełóż na placek, posyp solą i pieprzem. Następnie zwiń ciasno, zawiń w papier lub folię aluminiową i zabierz kanapkę do pracy.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
15 min.
Napoje