Przepisy Włoskie tacos
Składniki
200 g zmielonej wołowiny
1 cebula
1 łyżka oliwy z oliwek
1 opakowanie placków tortilla
1 słoik bruschetinny
Opis

Cebulę posiekaj i zrumień ją na patelni z dodatkiem 1 łyżki oliwy. Dodaj 200 g zmielonej wołowiny i podgrzewaj przez 3 - 4 min. Dopraw solą. Dodaj bruschettine i podgrzewaj przez kilka minut.

W tym czasie podgrzej w piekarniku placki tortilla. Rozsmaruj farsz i zwiń placek w rulon. Podawaj na ciepło z sezonową sałatką.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
2 miesiące temu
160 min.
Zupy