Wiosenny stroik
Składniki
wytłoczka do jajek
skorupki jajek (dokładnie umyte i osuszone)
ugotowane na twardo jajka przepiórcze
dekoracje, np. piórka, wstążki, ozdobna taśma klejąca, naturalny sznurek, bazie, żonkile, papierowe etykietki
Sposób przygotowania
 alt=
1
Zaplanuj mniej więcej układ swojego stroika.
 alt=
2
Przy pomocy sznurka, taśmy i wstążek udekoruj skorupki jajek.
 alt=
3
Używając kleju na gorąco, przyklej do wytłoczki skorupki jajek oraz przepiórcze jajka.
 alt=
4
Przyklej do wytłoczki piórka oraz bazie.
 alt=
5
Umieść w stroiku resztę dekoracji, takich jak np. papierowe etykietki – przyklej je klejem lub przywiąż wstążką.
 alt=
6
Skorupki jajek napełnij wodą i włóż do nich żonkile.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 18.07-24.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4