Przepisy Wieprzowina z grilla w sosie musztardowo-miodowym
Składniki
4 kotlety wieprzowe
Marynata
¼ szklanki miodu
2 łyżki musztardy dijon
2 łyżki ziarnistej musztardy
2 łyżki octu
1 łyżeczka sosu sojowego
2 ząbki czosnku
sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania
1
Rozgnieć czosnek i wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
2
Umyj kotlety, osusz i rozprowadź po nich marynatę. Marynuj następnie co najmniej przez 30 minut albo zostaw na noc.
3
W zależności od grubości mięsa, grilluj z każdej strony na średnim ogniu przez 3 do 5 minut.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco Nadchodzi lato

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 8.05.2019-30.05.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4