Przepisy Wielkanocna pasta jajeczna
Składniki
4 jajka
2 łyżki majonezu
1/2 pęczka szczypioru
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Jajka ugotuj na twardo (ok. 10 min od momentu wrzenia). Następnie obierz je ze skorupki. Przekrój na ćwiartki i włóż do miseczki. Jajka rozdrobnij widelcem. Dodaj 2 łyżki majonezu i pokrojony drobno szczypiorek. Całość wymieszaj, dopraw solą i pieprzem. Gotową pastę nakładaj na kanapki.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
45 min.
Zupy
2 miesiące temu
210 min.
Desery