Przepisy Wegetariańskie burgery z portabellą

Składniki

2 kapelusze pieczarki portabella

2 kawałki papryki konserwowej

1 czerwona cebula

1 pomidor

2 liście sałaty masłowej

kilka listków rukoli

2 bułki grahamki

20 ml oliwy z oliwek

1 łyżka majonezu

1 łyżka musztardy

przyprawy: sól

Opis

Kapelusze pieczarek umyj, oprósz solą i usmaż na oliwie. Cebulę obierz i pokrój w plastry. Pomidora umyj i również pokrój w plastry. Sałaty opłucz. Majonez zmieszaj z musztardą. Grahamki przekrój na pół i posmaruj majonezem z musztardą. Następnie ponakładaj przygotowane warzywa i przykryj drugą połówką bułki.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4