Przepisy Tuńczyk ze świeżym oregano, papryczką chilli, czosnkiem

Składniki

185 g tuńczyka w oleju

1 łyżka soku z cytryny

1 papryczka chilli

2 łyżki świeżego posiekanego oregano

1 łyżka natki pietruszki

3 ząbki czosnku

4 listki cykorii

kilka kromek pszennego pieczonego chleba lub 1 bagietka

sól

Opis

Tuńczyka z puszki przełóż do miski. Dopraw cytryną i małą szczyptą soli, po czym wciśnij obrany czosnek i wymieszaj. Papryczkę oczyść z pestek i pokrój w cieniutkie paseczki. Oregano i pietruszkę drobno posiekaj i dodaj do tuńczyka. Podawaj na listku cykorii z podpieczonym pieczywem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4