Przepisy Tilapia pieczona na grillu

Składniki

2 filety tilapii

4 ząbki czosnku w skorupkach

2 łyżki masła

2 łyżki soku z cytryny

1/3 otartej skórki z cytryny

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Filety tilapii dopraw z każdej strony solą, pieprzem czarnym i skrop sokiem z cytryny. Cytrynę sparz. Zetrzyj skórkę z 1/3 cytryny i posyp nią rybę. Każdy filet przełóż z osobna na folię aluminiową, dodaj łyżkę masła i po 2 ząbki czosnku w skorupkach. Zawiń i grilluj na rozgrzanym ruszcie przez 20 min. Po upieczeniu przełóż filety na talerz, a czosnek obierz ze skorupki i podawaj razem z rybą.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4