Przepisy Tartinki z pstrągiem i twarożkiem
Składniki
250 g wędzonego pstrąga
200 g twarożku śmietankowego
1 łyżka kwaśnej śmietany
1 czerwona cebula
250 g pumpernikla
listki świeżego rozmarynu
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Pstrąga pokrój na małe kawałki (mniej więcej jednakowe). Cebulę obierz i pokrój w cienkie półplasterki. Twarożek wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Z kromek pumpernikla wytnij foremką do kruchych ciastek małe kółka o średnicy nie większej niż 4 cm. Na każdy krążek z pumpernikla nałóż porcję twarożku, ryby i plasterek cebuli. Tartinki przybierz listkami rozmarynu i podawaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 11.07-17.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4