Przepisy Tartinki z pstrągiem i twarożkiem

Składniki

250 g pstrąga wędzonego
200 g twarożku śmietankowego
1 łyżka śmietany kwaśnej
1 cebula czerwona
250 g pumpernikla
24 listki świeżego rozmarynu
pieprz czarny mielony
sól

Opis

Pstrąga pokrój na małe kawałki (mniej więcej jednakowe). Cebulę obierz i pokrój w cienkie półplasterki. Twarożek wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Z kromek pumpernikla wytnij foremką do kruchych ciastek małe kółka o średnicy nie większej niż 4 cm. Na każdy krążek z pumpernikla nałóż porcję twarożku, ryby i plasterek cebuli. Tartinki przybierz listkami rozmarynu i podawaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 24.09-30.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8