Przepisy Talerz przekąsek wielkanocnych

Składniki

400 g mieszanych wędlin

2-3 jajka

kiść pomidorków koktajlowych

szczypiorek

Sposób przygotowania

1

Jajka włóż do zimnej wody i zagotuj. Gotuj przez 7–8 minut, następnie ostudź je w zimnej wodzie. Wystudzone obierz i pokrój na ćwiartki. Pomidorki i szczypiorek umyj i osusz.

2

Wędliny pokrój w cienkie plastry.

3

Większe plastry wędlin poskładaj na pół lub pozwijaj luźno w rulony. Wędliny poukładaj w „rybią łuskę” rzędami, zaczynając od góry talerza. Do wędlin dołóż ćwiartki jajka na twardo, pomidorki i zielone pasemka szczypiorku.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 26.03-1.04.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8