Przepisy Tagliatelle z ricottą, cukinią i orzechami włoskimi

Składniki

300 g makaronu tagliatelle

1 op. serka ricotta

1 nieduża cukinia

2 łyżki posiekanych orzechów włoskich

sok wyciśnięty z ½ cytryny

sól, pieprz

Sposób przygotowania

1

Makaron ugotuj według opisu na opakowaniu. Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach, dodaj do niej sok z cytryny oraz odrobinę soli i pieprzu.

2

Ugotowany makaron wymieszaj z ricottą oraz cukinią. Dopraw pieprzem i solą, a na wierzch wysyp posiekane orzechy włoskie.  

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 2.04-11.04.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8