Przepisy Szaszłyki z ryby

Składniki

400 g filetu z łososia

1 żółta papryka

1 mała cukinia

1 pęczek koperku

sok z 1 cytryny

1 łyżka suszonych ziół (mieszanka do ryb)

60 ml oliwy z oliwek

Sposób przygotowania

 alt=
1

Oliwę wymieszaj z ziołami i posiekanym koperkiem. Filet z łososia oprósz i natrzyj solą.

 alt=
2

Dokładnie nasmaruj filet z łososia przygotowaną marynatą i odstaw na około godzinę do lodówki.

 alt=
3

Warzywa i zamarynowaną rybę pokrój w kawałki mniej więcej podobnej wielkości.

 alt=
4

Na szpilki do szaszłyków nadziej na przemian rybę i warzywa. Grilluj na średnio rozgrzanym grillu przez około 4 minuty z każdej strony. Kiedy łosoś zmieni kolor na bladoróżowy do samego środka, szaszłyki są gotowe.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4