Przepisy Szaszłyki z ryby
Składniki
400 g filetu z łososia
1 żółta papryka
1 mała cukinia
1 pęczek koperku
sok z 1 cytryny
1 łyżka suszonych ziół (mieszanka do ryb)
60 ml oliwy z oliwek
Sposób przygotowania
 alt=
1
Oliwę wymieszaj z ziołami i posiekanym koperkiem. Filet z łososia oprósz i natrzyj solą.
 alt=
2
Dokładnie nasmaruj filet z łososia przygotowaną marynatą i odstaw na około godzinę do lodówki.
 alt=
3
Warzywa i zamarynowaną rybę pokrój w kawałki mniej więcej podobnej wielkości.
 alt=
4
Na szpilki do szaszłyków nadziej na przemian rybę i warzywa. Grilluj na średnio rozgrzanym grillu przez około 4 minuty z każdej strony. Kiedy łosoś zmieni kolor na bladoróżowy do samego środka, szaszłyki są gotowe.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 18.07-24.07.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4