Przepisy Szaszłyk z polędwicy wołowej
Składniki
450 g polędwicy wołowej
½ papryki żółtej
½ papryki czerwonej
½ papryki zielonej
2 cebule
60 ml oleju
przyprawy: przyprawa do grilla
Opis

Polędwicę umyj i pokrój w grubą kostkę. Cebulę obierz i pokrój w ćwiartki, paprykę w grubą kostkę. Na wykałaczki szaszłykowe nabijaj na przemian mięso, kolorową papryki i cebulę. W miseczce wymieszaj olej z przyprawą do grilla. Szaszłyki ułóż na grillu i smaż przez 15 min smarując od czasu do czasu olejem wymieszanym z przyprawą.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
5 min.
Napoje
2 miesiące temu
190 min.
Dania główne