Surówka z białej kapusty
Składniki
1/2 główki młodej kapusty
1 średnia marchewka
3 łyżki oliwy
2 łyżki soku z cytryny
1 łyżeczka posiekanego koperku
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Główkę kapusty oczyść ze zwiędłych liści, przekrój na pół i posiekaj w pasy. Marchewkę obierz, umyj i zetrzyj na tarce z dużymi oczkami. 3 łyżki oliwy wymieszaj z 2 łyżkami soku z cytryny, dodaj czarny pieprz i sól do smaku. Koperek umyj i drobno posiekaj. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
120 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Napoje
2 miesiące temu
80 min.
Zupy
2 miesiące temu
80 min.
Zupy