Przepisy Sum gotowany w jarzynach

Składniki

2 filety z suma afrykańskiego

1/2 op. jarzyn mrożonych

6 łyżek masła

sok z 1 cytryny

40 ml wina wytrawnego białego

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Filety suma oprósz solą i pieprzem oraz skrop sokiem z cytryny. W garnku stop 2 łyżki masła i wrzuć mrożone warzywa. Duś je szczelnie przykryte pokrywką ok. 10 min, następnie zalej winem. Na warzywa połóż rybę. Na wierzchu każdego fileta połóż po 2 łyżki masła, przykryj szczelnie pokrywą i duś na małym ogniu kolejne 20 min. Rybę podawaj na warzywach z sosem z gotowania.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4