Przepisy Steki z szynki wieprzowej z zielonym pieprzem
Składniki
800 g szynki wieprzowej bez kości
5-6 łyżek oleju
1 łyżka octu winnego
pieprz zielony w zalewie
przyprawy: sól, przyprawa do grilla
Opis

Olej i ocet wymieszaj z przyprawami i odsączonym z zalewy pieprzem zielonym. Mięso umyj, podziel na 4 plastry, włóż do marynaty i odstaw do lodówki na 1 godz. 30 min. Wyjęte z marynaty mięso smaż na rozgrzanym grillu po 7 min z każdej strony.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Desery
2 miesiące temu
15 min.
Desery