Przepisy Steki z szynki wieprzowej z zielonym pieprzem
Składniki
800 g szynki wieprzowej bez kości
5-6 łyżek oleju
1 łyżka octu winnego
pieprz zielony w zalewie
przyprawy: sól, przyprawa do grilla
Opis

Olej i ocet wymieszaj z przyprawami i odsączonym z zalewy pieprzem zielonym. Mięso umyj, podziel na 4 plastry, włóż do marynaty i odstaw do lodówki na 1 godz. 30 min. Wyjęte z marynaty mięso smaż na rozgrzanym grillu po 7 min z każdej strony.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco Nadchodzi lato

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 8.05.2019-30.05.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4