Przepisy Stek z rostbefu wołowego z czarnym i zielonym pieprzem
Składniki
800 g rostbefu wołowego
2 łyżeczki zielonego pieprzu z zalewy
2 łyżeczki czarnego pieprzu
1 ząbek czosnku
200 ml śmietany słodkiej
5 łyżek oleju
przyprawy: sól
Opis

Mięso opłucz i rozbij tłuczkiem. Steki obtocz z obu stron pieprzem, dociskając tak, aby ziarenka pieprzu mocno przylgnęły do mięsa. Na patelni rozgrzej olej i smaż steki po 2 min z każdej strony. Zdejmij mięso z patelni. Do tłuszczu ze smażenia dodaj śmietanę i posiekany czosnek. Gotuj od 1 do 2 min. Przygotowanym sosem polej usmażone steki.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4