Śródziemnomorski przysmak z krewetek
Składniki
600 g krewetek królewskich
150 ml przecieru pomidorowego
2 ząbki czosnku
2 łyżeczki masła
przyprawy: sól, suszona bazylia
Opis

Na patelni roztop masło. Dodaj krewetki i smaż je przez ok. 5 min. Następnie dodaj wyciśnięty czosnek, przecier pomidorowy, sól i suszoną bazylię. Wszystko wymieszaj i duś PORADA KONTEKSTOWA - DUSZENIE przez około 2-3 min na wolnym ogniu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Zupy
2 miesiące temu
20 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
20 min.
Zupy