Przepisy Sos z kolendry z papryczką chilli
Składniki
1 szkl. posiekanych listków kolendry
1/3 szkl. oliwy z oliwek
2 ząbki czosnku
2 zielone papryczki chilli
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Papryczki umyj i oczyść z gniazd nasiennych, a następnie zmiksuj je z listkami kolendry i oliwą na gładką masę. Dodaj drobno posiekany czosnek oraz sól i pieprz czarny do smaku. Sos dobrze wymieszaj i odstaw na chwilę. Sos idealnie nadaje się do pieczonego mięsa i warzyw z grilla.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
60 min.
Desery