Przepisy Sos z kolendry z papryczką chilli

Składniki

1 szklanka świeżej kolendry (posiekanych listków)
szklanki oliwy z oliwek
2 ząbki czosnku
2 chilli (zielone)
pieprz czarny mielony
sól

Opis

Papryczki umyj i oczyść z gniazd nasiennych, a następnie zmiksuj je z listkami kolendry i oliwą na gładką masę. Dodaj drobno posiekany czosnek oraz sól i pieprz czarny do smaku. Sos dobrze wymieszaj i odstaw na chwilę. Sos idealnie nadaje się do pieczonego mięsa i warzyw z grilla.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 22.10-28.10.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8