Przepisy Sorbet z mango
Składniki
3 dojrzałe mango
3–4 pomarańcze
3–4 łyżeczki miodu
Sposób przygotowania
1
Mango obierz, pokrój w kostkę i włóż do zamrażalnika na 12 godzin. Wyciśnij sok z pomarańczy. 
2
Do zamrożonego mango dodaj 1 i 1/2 szklanki soku. Całość zmiksuj mikserem lub blenderem. Dodaj miód.
3
 Zmiksuj całość ponownie. Jeżeli wolisz bardziej zwartą strukturę, przed podaniem włóż jeszcze sorbet do zamrażalnika na 1–2 godziny.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
60 min.
Zupy
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
15 min.
Zupy