Przepisy Słoneczne fusilli
Składniki
makaron fusilli
1 cukinia
1 czerwona papryka
czarne i zielone oliwki
czosnek
ser feta
roszponka
oliwa z oliwek
sól czosnkowa
pieprz ziołowy
Opis

Na odrobinie oliwy podsmaż cukinię pokrojoną w cienkie plasterki. Dodaj drobno pokrojoną paprykę i oliwki. Warzywa dopraw do smaku solą i pieprzem. Makaron fusilli ugotuj al dente PORADA KONTEKSTOWA - AL DENTE wg instrukcji na opakowaniu. Czosnek zmiksuj z odrobiną oliwy, dodaj do makaronu. Całość dokładnie wymieszaj. Na talerzu układaj kolejno: makaron z czosnkiem, smażone warzywa i pokruszoną fetę. Całość udekoruj roszponką.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
70 min.
Dania główne
2 miesiące temu
20 min.
Zupy
2 miesiące temu
90 min.
Dania główne
2 miesiące temu
30 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Desery