Przepisy Ślimaczki z makiem

Składniki

1 op. ciasta francuskiego

1/2 op. masy makowej (400–450 g)

Opis

Ciasto rozwiń i posmaruj całe masą makową. Zawiń w ciasny rulon, a następnie pokrój w ok. 1 cm plastry. Papier do pieczenia ułóż na blasze, a następnie układaj na nim ślimaczki, zachowując znaczne odległości pomiędzy kawałkami ciasta. Po ułożeniu na blasze wyrównaj kształt ślimaczków. Nagrzej piekarnik do temp. 190° i piecz ślimaczki przez ok. 20 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4