Przepisy Ślimaczki z łososia
Składniki
600 g łososia (filet)
1 papryka czerwona
1 papryka zielona
sok z ½ cytryny
przyprawa do ryb
Opis

Filety opłucz. Przetnij wzdłuż na paski. Każdą część posyp przyprawą do ryb. Paprykę umyj i pokrój w kostkę o wymiarach 2 x 2 cm. Paski łososia zwijaj, wkładając do środka kawałki papryki. Zepnij wykałaczką. Tak przygotowane ślimaczki skrop sokiem z cytryny i smaż na grillu przez ok. 15 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Desery