Przepisy Ślimaczki z łososia
Składniki
600 g łososia (filet)
1 papryka czerwona
1 papryka zielona
sok z ½ cytryny
przyprawa do ryb
Opis

Filety opłucz. Przetnij wzdłuż na paski. Każdą część posyp przyprawą do ryb. Paprykę umyj i pokrój w kostkę o wymiarach 2 x 2 cm. Paski łososia zwijaj, wkładając do środka kawałki papryki. Zepnij wykałaczką. Tak przygotowane ślimaczki skrop sokiem z cytryny i smaż na grillu przez ok. 15 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco Nadchodzi lato

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 8.05.2019-30.05.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4