Przepisy Skoki z królika duszone w słodkiej śmietanie z nutą rozmarynu

Składniki

4 skoki z królika

750 ml słodkiej, gęstej śmietany 30 lub 36%

przyprawy: sól, pieprz, rozmaryn

Opis

Skoki z królika dokładnie umyj, włóż do naczynia żaroodpornego, natrzyj przyprawami, dodaj śmietanę i odstaw do chłodnego miejsca na około 12 godz.

Po upływie określonego czasu naczynie wraz z królikiem wstaw do piekarnika. Piecz ok. 1 godz. 30 min w temperaturze 175°. Podawać z wytworzonym podczas pieczenia śmietanowym sosem.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4