Serowo-kukurydziana sałatka z pieczywem
Składniki
80 g wędliny
200 g sera żółtego
140 g serka śmietankowego
1 puszka kukurydzy konserwowej
200 g ogórków kiszonych
20 g szczypiorku
100 g majonezu
4 kajzerki
Opis

Ser żółty i ogórki kiszone pokrój na kawałki. Dodaj kukurydzę z puszki i majonez. Całość wymieszaj. Serek śmietankowy wymieszaj z posiekanym szczypiorkiem. Twarożek i wędlinę podaj jako dodatek do sałatki wraz z kajzerkami.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Zupy
2 miesiące temu
60 min.
Dania główne