Sałatka z białym serem i kiełkami rzodkiewki
Składniki
200 g białego sera
1 pęczek rzodkiewki
1/2 pęczka kopru
30 g kiełków rzodkiewki
Sos:
50 ml śmietany
2 łyżki posiekanego kopru
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Biały ser pokrój w 1 cm kostkę. Następnie umyj i pokrój rzodkiewkę w półplasterki. Do miseczki wlej śmietanę, dodaj świeży posiekany koperek, całość dopraw solą i pieprzem. Ułóż kiełki na talerzu. Biały ser i rzodkiewkę połóż na kiełkach, a następnie polej sosem śmietanowym. Podawaj ze świeżą bułką.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
20 min.
Sałatki
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
60 min.
Zupy