Rożki – renifery

Składniki

celofanowe rożki

słodkie kakao

pianki marshmallow

cukrowe posypki, czekoladowe groszki lub inne ulubione dodatki

welurowe druciki w odcieniach brązu

czerwone pomponiki

papierowe lub plastikowe oczka

taśma dwustronna

nożyczki

Sposób przygotowania

 alt=
1

Do każdego rożka wsypujemy 2 łyżki kakao.

 alt=
2

Dodajemy garść pianek marshmallow.

 alt=
3

Uzupełniamy rożki ulubionymi dodatkami, takimi jak cukrowe posypki lub czekoladowe groszki.

 alt=
4

Welurowymi drucikami związujemy rożki, a odstające końce drucika formujemy w kształt rogów renifera.

 alt=
5

Odcinamy nadmiar celofanu.

 alt=
6

Przy pomocy dwustronnej taśmy na czubku rożka przyklejamy mały czerwony pomponik.

 alt=
7

Na sam koniec przyklejamy taśmą oczka. Kakaowe renifery są gotowe do drogi!

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 17.10-23.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4