Przepisy Roladki z boczku i cukinii z migdałami

Składniki

200 g boczku (pokrojony w cienkie plastry)

2 mniejsze cukinie

garść migdałów

2 łyżki świeżego rozmarynu

1 łyżeczka oliwy

Sposób przygotowania

 alt=
1

Odetnij końcówki w cukinii.

 alt=
2

Obieraczką do jarzyn potnij cukinię na plastry. Wycinaj je do momentu, aż pojawią się pestki.

 alt=
3

Foremkę do pieczenia wysmaruj 1 łyżeczką oliwy.

 alt=
4

Rozłóż boczek, a na nim połóż plaster cukinii i zroluj. Roladki spinaj wykałaczkami.

 alt=
5

Rozmaryn posiekaj i wysyp na roladki.

 alt=
6

Migdały posiekaj i wyłóż na roladki. Roladki zapiekaj ok. 20 min w temp. 200°C, do lekkiego zarumienienia.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4