Rolada z bułki
Składniki
4 bułki do hot dogów francuskich
200 g serka twarogowego
1 czerwona papryka
100 g czarnych oliwek
przyprawy: sól, pieprz
Sposób przygotowania
1
Paprykę pokrój w drobną kostkę, a oliwki posiekaj.
2
Powiększ otwór w bułkach, używając łyżeczki do herbaty. Wydrążone bułki opiecz lekko w piecyku i ostudź.
3
Pokrojone warzywa wymieszaj z twarożkiem i dopraw solą i pieprzem. Masą serową napełnij wystudzone bułki. Nadziane bułki pokrój w małe plastry i podawaj jako przekąskę.
Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Desery
2 miesiące temu
15 min.
Zupy
2 miesiące temu
30 min.
Dania główne
2 miesiące temu
255 min.
Zupy