Przepisy Rekin w bąbelkach

Składniki

1 dojrzały żółty melon

1/2 kg drobnych truskawek

Sposób przygotowania

 alt=
1

Melona umyj i wysusz. Długim nożem wytnij rybi uśmiech.

 alt=
2

Brzeg uśmiechu obierz cienko z żółtej skórki na szerokość ok 2 cm. Następnie nożem barmańskim powycinaj zęby. Miąższ wytnij łyżką do robienia kulek.

 alt=
3

Z odciętego fragmentu skórki wytnij płetwę i ogon rekina. Umocuj je przy pomocy wykałaczki.

 alt=
4

Wnętrze paszczy napełnij umytymi truskawkami. Wokół rekina ułóż bąble z miąższu melona. Podaj zaraz po przygotowaniu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4