Przepisy Pstrąg w ziołach owinięty w plastry boczku wędzonego
Składniki
4 pstrągi średniej wielkości
8 plastrów boczku wędzonego
natka pietruszki
przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie
Opis

Posiekaj natkę pietruszki i włóż do środka pstrąga. Obsyp rybę ziołami prowansalskimi, przypraw solą i pieprzem. Owiń rybę plasterkami wędzonego PORADA KONTEKSTOWA - WĘDZENIE boczku. Przypnij boczek wykałaczkami, aby równomiernie przylegał do ryby. Włóż pstrąga do metalowej siatki. Smaż na średnio rozżarzonym grillu przez ok. 20 min często obracając.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
120 min.
Dania główne
2 miesiące temu
30 min.
Desery