Przepisy Pstrąg w ziołach owinięty w plastry boczku wędzonego

Składniki

4 pstrągi średniej wielkości

8 plastrów boczku wędzonego

natka pietruszki

przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie

Opis

Posiekaj natkę pietruszki i włóż do środka pstrąga. Obsyp rybę ziołami prowansalskimi, przypraw solą i pieprzem. Owiń rybę plasterkami wędzonego PORADA KONTEKSTOWA - WĘDZENIE boczku. Przypnij boczek wykałaczkami, aby równomiernie przylegał do ryby. Włóż pstrąga do metalowej siatki. Smaż na średnio rozżarzonym grillu przez ok. 20 min często obracając.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 13.08-19.08.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
Tesco Czekamy na pierwszy dzwonek.

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa wazna w dniach 13.08.2020-9.09.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzezeniem odmiennych terminów obowiazywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej nastepuje ogodz. 8:00 w dniu rozpoczecia promocji. Zdjecia umieszczone wgazetce moga odbiegac od wizerunku produktu znajdujacego sie w sprzedazy. Wszystkie ceny zawieraja VAT. Tesco nie prowadzi sprzedazy poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrazone sa w złotych. Nie wszystkie produkty zgazetki dostepne sa w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8