Przepisy Pstrąg w folii z warzywami
Składniki
4 pstrągi patroszone (po ok. 250 g)
2 średnie marchewki
½ średniego selera
1 por
2 średnie cebule
pół pęczka natki pietruszki
2 łyżeczki margaryny
przyprawy: sól, pieprz
Opis

Obrane i umyte marchew i seler pokrój w grubsze zapałki, cebulę w kostkę, por w półksiężyce. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę margaryny i podsmażaj pokrojone warzywa przez około 10 min.

Opłukane pstrągi natrzyj solą i pieprzem. Wypełnij ich wnętrze podsmażonymi warzywami. Tak przygotowane pstrągi układaj na folii aluminiowej, posmaruj resztą margaryny i zawiń. Wszystko połóż na grillu i piecz ok. 30 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco Nadchodzi lato

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 8.05.2019-30.05.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
15 min.
Desery
2 3 4