Przepisy Pstrąg norweski zapiekany z serem

Składniki

500 g pstrąga norweskiego

200 g sera żółtego

5 łyżek oliwy z oliwek

2 łyżki masła

sok z ½ cytryny

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Rybę podziel na 4 kawałki, dopraw z obu stron solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek. Smaż rybę przez ok. 5 min, od czasu do czasu przewracając. Usmażoną rybę ułóż w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym. Na każdym kawałku ryby poukładaj plastry żółtego sera. Całość wstaw do rozgrzanego do 200°C piekarnika i zapiekaj przez ok. 7 – 10 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.09-25.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4