Przepisy Pstrąg faszerowany natką i czosnkiem
Składniki
4 pstrągi średniej wielkości
1 pęczek natki pietruszki
6 ząbków czosnku
3 łyżki masła
½ cytryny
przyprawy: sól, pieprz, przyprawa do ryb
Opis

Posiekaj natkę pietruszki, dodaj pocięty w plasterki czosnek i wszystko wymieszaj z masłem. Tak przygotowaną masą faszeruj rybę. Dopraw pstrąga solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Polej sokiem z cytryny. Grilluj przez ok. 25 min. Polecamy korzystać z siatki do pieczenia ryb na grillu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
10 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Zupy