Przepisy Pstrąg faszerowany natką i czosnkiem
Składniki
4 pstrągi średniej wielkości
1 pęczek natki pietruszki
6 ząbków czosnku
3 łyżki masła
½ cytryny
przyprawy: sól, pieprz, przyprawa do ryb
Opis

Posiekaj natkę pietruszki, dodaj pocięty w plasterki czosnek i wszystko wymieszaj z masłem. Tak przygotowaną masą faszeruj rybę. Dopraw pstrąga solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Polej sokiem z cytryny. Grilluj przez ok. 25 min. Polecamy korzystać z siatki do pieczenia ryb na grillu.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 19.06-26.06.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4