Przepisy Przepiórcze jajka w majonezie rozmarynowym
Składniki
10 jajek przepiórczych
2 łyżki majonezu
1 łyżeczka drobno pokrojonego rozmarynu
3 rzodkiewki
pieprz
Opis

Połącz majonez z rozmarynem oraz pieprzem. Pokrój drobno rzodkiewki. Ugotowane jajka obierz i przekrój na pół. Ułóż na talerzu. Majonez przełóż do szprycy cukierniczej i udekoruj jajka. Całość posyp rzodkiewką.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
3 miesięcy temu
10 min.
Przystawki
3 miesięcy temu
90 min.
Dania główne
3 miesięcy temu
10 min.
Napoje
3 miesięcy temu
45 min.
Dania główne
3 miesięcy temu
30 min.
Napoje