Prosciutto z melonem
Składniki
10 plastrów szynki prosciutto
1 duży melon zielony lub żółty
liście bazylii do dekoracji
Opis

Szynkę przekrój wzdłuż na pół. Melona umyj i przekrój na pół, usuń pestki po czym za pomocą łyżki do melonów wydrąż kulki. Każdą kulkę melona zawiń ciasno w paseczek szynki i udekoruj listkiem bazylii lub oregano. Podawaj od razu. Przed podaniem przekąskę możesz skropić sokiem z limonki.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
80 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
45 min.
Zupy
2 miesiące temu
85 min.
Zupy
2 miesiące temu
40 min.
Napoje