Przepisy Portabella z pomidorem

Składniki

2 kapelusze pieczarki portabella

2 pomidory

2 plasterki sera feta

2 plasterki sera pleśniowego lazur

oliwa z oliwek

przyprawy: sól morska

Opis

Rozgrzej piekarnik do 180°. Grzyby umyj i osusz. Odetnij nóżki. Pomidory umyj i odetnij czapeczki. Dno naczynia żaroodpornego posmaruj oliwą z oliwek i ułóż w nim kapelusze portabelli skórką do dołu. Pokrusz sery i wypełnij nimi kapelusze. Na środku każdego kapelusza ustaw pomidora obciętym końcem do góry. Pomidory oprósz solą. Całość pokrop oliwą z oliwek i wstaw do nagrzanego piekarnika na 15 min.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4