Przepisy Pikling po mediolańsku

Składniki

2 makrele wędzone lub piklingi

3 niewielkie cebule

1 szklanka czerwonego octu

½ łyżeczki posiekanej natki pietruszki

½ łyżeczki posiekanego koperku

2 łyżki oliwy z oliwek

sok z ½ cytryny

przyprawy: sól, pieprz

Opis

Cebulę obierz, pokrój w piórka i zalej octem. Odstaw na 1 godz., a następnie odsącz od octu. Mięso ryby rozdrobnij i wymieszaj z cebulą oraz posiekaną zieleniną. Dopraw oliwą, sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Podawaj na chlebie razowym ze śliwką.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi


Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 2.04-11.04.2020 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8