Przepisy Pikantna marynata do mięs grillowanych
Składniki
1 łyżka soku z cytryny
2 łyżki sosu sojowego
5 łyżek słodko-pikantnego lub słodkiego sosu chilli
2 łyżki miodu
1 łyżka oliwy
Opis

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj. W tak przygotowanej zalewie marynuj PORADA KONTEKSTOWA - MARYNOWANIE mięso wieprzowe lub wołowe przez ok. 2 godz. Z podanej ilości składników przygotujesz marynatę na ok. 500 g mięsa.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Promocje

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 miesiące temu
2 miesiące temu
135 min.
Dania główne
2 miesiące temu
10 min.
Napoje
2 miesiące temu
25 min.
Desery