Przepisy Pieczona ryba z frytkami i bukietem sałat

Składniki

600 g mrożonej ryby (np. mintaja)

20 g sera żółtego

500 g mrożonych frytek

500 g mieszanki sałat

100 g pomidorków koktajlowych

2 łyżki musztardy

6 łyżek oliwy z oliwek

przyprawy: sól

Opis

Naczynie żaroodporne natłuść oliwą i ułóż w nim kawałki ryby posmarowane musztardą. Posyp solą, startym serem i przeciętymi na pół pomidorkami koktajlowymi. Całość wstaw do piekarnika nagrzanego do 190° na 20 min. Równocześnie możesz wstawić do piekarnika rozsypane na blaszce mrożone frytki. Co jakiś czas sprawdzaj czy frytki już się upiekły. Po upieczeniu podawaj rybę i frytki z bukietem sałat skropionym oliwą i ze świeżymi pomidorkami.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 10.10-16.10.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4