Przepisy Pieczarki faszerowane szpinakiem i serem pleśniowym

Składniki

10 pieczarek

400 g mrożonego szpinaku w liściach

150 g sera pleśniowego typu lazur

3 łyżki masła

Opis

Szpinak przed rozpoczęciem przygotowania potrawy rozmroź. Ser pleśniowy utrzyj widelcem na jednolitą masę. Rozmrożony szpinak dokładnie odciśnij i wymieszaj z pokruszonym serem. Pieczarki obierz i nafaszeruj dokładnie serowo-szpinakową masą.

Dla każdej pieczarki przygotuj kawałek folii aluminiowej wysmarowany masłem. Każdą pieczarkę z osobna zawiń dokładnie w folię i od razu połóż na mocno rozgrzanym grillu na ok. 10 minut. Po tym czasie pieczarki wyłóż z folii na talerz i od razu podawaj.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4