Przepisy Pesto z rukoli

Składniki

250 g rukoli

100 g parmezanu

1 łyżka zmielonych migdałów

1 łyżeczka zmielonych orzechów włoskich

70 ml oliwy z oliwek

przyprawy: sól, pieprz do smaku

Opis

Parmezan zetrzyj na drobnej tarce. Listki rukoli w razie potrzeby opłucz i osusz. Wszystkie składniki zmiksuj razem w malakserze na jednolitą pastę. Pesto możesz podać na ciepło z makaronem lub jako dodatek do pieczywa.

Wydrukuj tę stronę
Podziel się przepisem

Przeglądaj gazetki i katalogi

Tesco gazetka - aktualna

Więcej informacji  Informacje



Oferta jest ważna w hipermarketach.
Oferta handlowa ważna w dniach 12.09-18.09.2019 r. lub do wyczerpania asortymentu, z zastrzeżeniem odmiennych terminów obowiązywania wskazanych na poszczególnych stronach gazetki. Zmiana oferty handlowej następuje o godz. 8:00 w dniu rozpoczęcia promocji. Zdjęcia umieszczone w gazetce mogą odbiegać od wizerunku produktu znajdującego się w sprzedaży. Wszystkie ceny zawierają VAT. Tesco nie prowadzi sprzedaży poprzez akwizytorów. Wszystkie ceny wyrażone są w złotych. Nie wszystkie produkty z gazetki dostępne są w serwisie Ezakupy.
Szczegóły ważności
Szczegóły ważności
1 / 8

Przepisy w Twoim guście

Uups! Brak artykułów pasujących do Twojego filtra. Zmień kryteria wyszukiwania.
2 3 4